Onderzoek

In de meeste gevallen zal dit een merkonderzoek zijn, maar er zijn ook onderzoeken naar ingeschreven modellen, handelsnamen, domeinnamen en natuurlijk octrooien. 

Andere onderzoeken die wij doen betreffen het gebruik van een merk, een zogenaamd gebruiksverificatieonderzoek, om vast te stellen of een merk wel in gebruik is. 

Dit kan van pas komen in een oppositieprocedure, of als bij een merkonderzoek een bezwarend merk gevonden vond waarvan het vermoeden bestaat dat het niet (meer) gebruikt wordt. 

De merkonderzoeken bekijken de eerder ingeschreven of aangevraagde merken die overeenstemmend zijn met het opgegeven merk. Dit is dus niet alleen de identieke!

Over het algemeen is een voorafgaand merkonderzoek aan te bevelen, omdat men dan een betere inschatting kan maken van de eigen kansen, dan wel tijdig kan afzien van een merk, voordat de kosten al gemaakt zijn. 

Voor tarieven, stuurt u svp een email naar info@euromarks.nl of laat uw gegevens achter op de contactpagina. 

ⓒ Euromarks 2010 - Hooftlaan 40A 1401 EE Bussum tel 035 698 4347 fax 035 698 4348 email info@euromarks.nl  Kamer van koophandel nr 34119221